المقادير
1/2 1 كوب جوز هند
2 بياض بيض
2 معلقه دقيق
3/4 كوب سكر بودره
1/4 كوب لبن
ذره فانيليا
طريقة العـمل
نضرب البياض ضرب لحد لما يمتلأ فقاقيع وبعـدين نضيف السكر شويه شويه مع استمرار الضرب لغايه ما يبقى ابيض كريمه وبعـدين نضيف اللبن والدقيق شويه شويه مع استمرار الضرب برضو
ونضيف الفانيليا
وبعدين نوقف ضرب ونضيف جوز الهند ونقلب بالمعـلقه لغايه ما يبقى متماسك شويه مش( أ وى) بس شويه
ونيجى فى صينيه مدهونه سمن وبالمعلقه ونرص على شكل كور صغيره
وندخلها فرن هادى لغايه ما تستوى ودا هيكون بإن الارضيه بتاعت الشكلمه تحمر بس وشها هيكون تقريبا زى ما هو
ويبقى شكلها كده
1/2 1 كوب جوز هند
2 بياض بيض
2 معلقه دقيق
3/4 كوب سكر بودره
1/4 كوب لبن
ذره فانيليا
طريقة العـمل
نضرب البياض ضرب لحد لما يمتلأ فقاقيع وبعـدين نضيف السكر شويه شويه مع استمرار الضرب لغايه ما يبقى ابيض كريمه وبعـدين نضيف اللبن والدقيق شويه شويه مع استمرار الضرب برضو
ونضيف الفانيليا
وبعدين نوقف ضرب ونضيف جوز الهند ونقلب بالمعـلقه لغايه ما يبقى متماسك شويه مش( أ وى) بس شويه
ونيجى فى صينيه مدهونه سمن وبالمعلقه ونرص على شكل كور صغيره
وندخلها فرن هادى لغايه ما تستوى ودا هيكون بإن الارضيه بتاعت الشكلمه تحمر بس وشها هيكون تقريبا زى ما هو
ويبقى شكلها كده
وبالهـناءوالشـفاء
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق