الثلاثاء، 13 أبريل، 2010

طريقة عمل العسلية



http://www.aawsat.com/2008/03/23/images/food1.463756.jpg



المقادير

كوب عسل اسود

يوضع في اناء علي النار الهادئة

ويترك حتى يغلي مرة واثنين وثلاثة

وخد بالك لحسن يتحرق ماشى

بيبان من الريحة


وبعد كدة أنتظر لغاية لما يبرد شوية وامسكها بايدك وحاول ان تمطها كثيرا

شدها وبعدين طبقها وشدها وطبقها تانى وتالت ورابع لغاية ما يبقي لونها زى لون

الطحينة وتجمد شوية
ذي ما في الصورة عالية

شكلها زى ما تحب (اصابع - مكعبات - مثلثات )

http://www.uparab.com/files/DdfuQHWmlF4TN0vQ.jpg


وممكن تضيف عليها الفول السودانى المجروش او جوز الهند والسمسم

http://www.aawsat.com/2008/03/23/images/food2.463756.jpg

وبالهنا والشفا


هناك تعليق واحد: