المقادير
كوب عسل اسود
يوضع في اناء علي النار الهادئة
ويترك حتى يغلي مرة واثنين وثلاثة
وخد بالك لحسن يتحرق ماشى
بيبان من الريحة
وبعد كدة أنتظر لغاية لما يبرد شوية وامسكها بايدك وحاول ان تمطها كثيرا
شدها وبعدين طبقها وشدها وطبقها تانى وتالت ورابع لغاية ما يبقي لونها زى لون
الطحينة وتجمد شوية ذي ما في الصورة عالية
شكلها زى ما تحب (اصابع - مكعبات - مثلثات )
وممكن تضيف عليها الفول السودانى المجروش او جوز الهند والسمسم
وبالهنا والشفا
كوب عسل اسود
يوضع في اناء علي النار الهادئة
ويترك حتى يغلي مرة واثنين وثلاثة
وخد بالك لحسن يتحرق ماشى
بيبان من الريحة
وبعد كدة أنتظر لغاية لما يبرد شوية وامسكها بايدك وحاول ان تمطها كثيرا
شدها وبعدين طبقها وشدها وطبقها تانى وتالت ورابع لغاية ما يبقي لونها زى لون
الطحينة وتجمد شوية ذي ما في الصورة عالية
شكلها زى ما تحب (اصابع - مكعبات - مثلثات )
وبالهنا والشفا
واو
ردحذف