الثلاثاء، 19 يوليو، 2011

المشمشية



عشان رمضان قرب كل سنة وانتم طيبين بعد شهر ان شاء الله جبت لكم طريقة المشمشية
واكيد لو عملناه في البيت هنوفركتير



كيلو ماء – 200 ج سكر – عصير ليمونة او معلقة صغيرة ملح ليمون والمشمش

الطريقة


نضع فى حلة على النار الماء والسكر و م ص ملح ليمون ونتركهم لحد مايغلوا كويس جدا ثم نضع المشمش لمدة 5 دقائق ثم نرفعه من ماء الحله ونفرده على ورقة ذبدة وادخله الفرن على درجة حرارة 100 لمدة من 3 ل 4 ساعات لحد ما تنشف ونتركها تبرد ثم
نضعها فى اكياس يمكن حفظها في الثلاجة أو خارج الثلاجة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق